maandag, april 03, 2006

Ook onder de indruk

Actrice Frédérique Huydts overleden

AMSTERDAM - Actrice Frédérique Huydts (38) is maandagmiddag overleden aan de gevolgen van darmkanker. Dat liet haar management Features Creative Management maandag weten. De actrice die na ingrijpende behandelingen voor darmkanker weer helemaal op de been zou zijn, werd eind vorige week opnieuw opgenomen in het ziekenhuis met nierproblemen. Huydts is momenteel op tv te zien in eerder opgenomen afleveringen van Wie is ... de mol? bij de Avro en Dreamtravel op Net5.

De uitzendingen van Wie is ... de mol? gaan volgens een woordvoerster van de Avro op verzoek van Frédérique en haar familie door. Over eventuele aanpassingen van het programma, kan ze nog geen uitspraak doen.
De actrice werd geboren op 19 augustus 1967 in Den Haag. Het grote publiek leerde Huydts kennen als Annet in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

(via) (via) en (via)

1 opmerking:

Pieter Reeve zei

Ik ben diep geschokt over dit feit! zo gesdchokt dat ik comment terwijl ik sta te internetten op een noors vliegveld Ik leerde Frederique ook kennen als annette en hoop dat ze guusje de groeten doet in de hemel.