zaterdag, februari 05, 2005

Wij SPSS-en, ik SPSS


Bij gebrek aan voorlezers deze keer, heb ik mijzelf maar eens een grote schop onder mijn kont gegeven en ben ik HELEMAAL ZELF gaan SPSS-en... Ik ben voorlezer en in-typer in 1, goed hè? Ik heb er al anderhalve vragenlijst doorgejast en dat vind ik héél goed van mezelf (en verder zit ik gelukkig helemaal niet in mijn 3, dat scheelt).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ik wel wil helpen hoor!! En keer, roep maar!
xx janne

Ilse zei

Daaaahaaaaan moet je opschieten, want ik ga het bijna leuk vinden (lekker autistisch klusje). Lekkkkerrrr in je eentje met nummers. Dusch! Ik ben nu in ene al heel ver en vastbesloten om vanavond in ieder geval groep 7 af te krijgen!

Lineke zei

Ehhhmmm, bij mijn SPSS zijn de cijfertjes glucklich al ingevoerd, moet alleen nog even de berekeningen doen Gelukkig heb ik nog nooit met SPSS gewerkt, en heb ik geen statistiek gehad, eitje van een fluitje van een stukje van en cake dus!
Gelukkig moet ik meteen met logistsiche regressie werken, een van de moeilijkere statistische methoden. Ik zou al intens trots op mezelf zijn als "compare means" mij zonder slag of stoot zou lukken.. Ik vind het tabelletje met "frequencies" al heel erg mooi!!

Lineke zei

De volgende keer zal ik minder schrijffoutjes en leestekenfoutjes maken in mij stukjes! Maarja, het is best lastig: televisie kijken, wokkels eten en computeren tegelijk..