zondag, februari 13, 2005

Blij dekbed


Toen ik dit dekbed zag in het HEMA-boekie wilde ik het HEBBEN! Helemaal toen ik zag dat het 'Sienna' (inderdaad, met dubbel 'n')heette! Als je onder zo'n dekbed slaapt (zoals ik vanavond), word je toch helemaal blij?? :)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een andijvie dekbed (ik denk ik introduceer even nieuwe oude woorden) Ik zou hier erg gelukkig van worden. Misschien moet je hem over 6 weken pas op je bed drukken (deze autist heeft even uitgerekend dat het dan lente is) want dan ben je dubbel gelukkig. Misschien is het dan wel zo warm(of heet;)) dat je je zomerdekbed kan gebruiken. Dan ben je 3 dubbel gelukkig. Of je doet het niet allemaal in een keer, maar in delen zodat je 3 keer achter elkaar gelukkig bent.
Maar alleen van het feit dat je zo'n dekbed in je kast hebt liggen is al geluksmakig (purol erbij en je komt dus echt gillend klaar)
xx janne

pluizig zei

andijvie? pluizig!

Anoniem zei

Andijvie klinkt gezelliger/blijer!

Anoniem zei

Opgepast, want ik krijg een nieuwe hobby in mijn schoenen geschoven:) Mare ruzie maken is gelukt, geld terug (deden ze anders nooit) en voor 10 euro meer, een veel betere mp3 speler met meer opslag. Mare denk dat het niet aan de ruzie lag, maar aan mn lieve lach;)
Mare ik heb ruimte overschot dus doneer alle leuke liedjes aan mij in ruil voor een ander leuk liedje van mn stickie:D
xx janne