woensdag, juli 22, 2015

Pretty in Perth

Na mijn laaaaaange heenreis, maar gelukkig fijne Airbnb ontvangst en catch up met Nicolette, zitten we nu gezellig in Perth :) Mijn jetlag valt gelukkig mee, behalve dat ik midden in de nacht altijd even een uur om het bed wil huppelen, want WAKKER!

De eerste echte dag deden we een rondje Perth en Kings Park. Helaas was het grijs en regenachtig... Maar, wel Australische regen en das altijd beter dan Nederlandse :)

In dit cafĂ© (nu al ons lievelings) mocht je geen selfies maken. Dus deden we maar portretten :) 

Gelukkig mochten we er ook heeeele lekkere brownies en chai lattes eten en drinken!

In Kingspark zagen we heel veel coole vogels, waaronder deze patat-papegaai:
's Avonds aten we ook nog eens hele lekkere sushi, al klinkt het nu wel of we de hele dag alleen maar eten ;)
Maandag waren we in Fremantle, de haven van Perth. Af en toe waren er wat regendruppels, maar er was vandaag ook heel veel blauwe lucht, jeeeeej!
Op de heenweg deden we even een tussenstop op het strand, precies regentechnisch goed getimed! 

In Fremantle waren leuke winkels voor gezellige foto's en was er fish & chips met heel veel coole aquaria.

En er was een blije Ilse die foto's maakte! 

Vandaag, dinsdag, gingen we een dagje naar Rottnest Island, want daar zou het heel erg mooi zijn (dat was het ook!). Het weer zat gelukkig erg mee, alleen de zee was ietwat wild. Dat konden wij, met onze Hollandse zeebenen, goed aan, maar een flink aantal mensen aan boord leverde hun genuttige ontbijt weer in (bah). 



Gelukkig was Rottnest Island dit turbulente boottochtje meer dan waard, want: blauwe lucht, mooie stranden en rotsen, heuvels met fijne Australische bomen en... quokka's! Geheel volgens de nieuwste trend was onze missie dan ook: een quokkaselfie maken! Dit had even wat voeten in aarde, maar de quokka's werden steeds brutaler, dus lieten zich steeds makkelijker op de foto zetten.



Gelukt!

Nu moet ik eigenlijk heel hard inpakken, want morgen gaan we onze camper ophalen voor onze roadtrip! :)

Geen opmerkingen: