zaterdag, maart 03, 2007

Poes d'r ochtendspeeltje

Als alle baasjes nog slapen, moet je je als poes maar even met wat anders vermaken... met dit bijvoorbeeld (dat is al de 2e in een paar weken):

5 opmerkingen:

Yvonne zei

Poes! Wat goed! Ik ben onwijs trots op je.
(en stiekem vind ik dat muisje heel erg schattig. Wat is er met hem gebeurd?)

Anoniem zei

Goh bij jou ook al? Onze kat schijnt de afgelopen weken inmiddels zo'n 6 muizen mee naar binnen te hebben genomen. Ik heb 'r zélf maar 1 gezien overigens, de rest heeft mijn vriendje van 'm afgepakt cq weggegooid. Best raar overigens, ik heb nl géén idee hoe hij 'r aan komt, aangezien wij op 'n etage woning wonen, met 4 tuintjes aan elkaar. Dat is de énige plek waar hij buiten komt.

Ilse zei

@Yvonne: poes was niet zo daadkrachtig als de eerste keer, ze heeft er leuk mee zitten spelen (telkens als de muis wegliep terugharken met een poot), maar verder niet. De muis is weggekropen onder Christies wasmand/spullen en daarna niet meer gesignaleerd...

Ik vond 'm ook wel schattig, ik wilde 'm wel houden in een kooitje, haha!

@Cat: er schijnt een muizenplaag te heersen in Nederland, vanwege die zomerse winter... Ik had er nog niet eerder van gehoord, ik hoorde het van mijn moeder :-)

Rinske zei

ik heb ook muizen in mijn kastje. Als ik uitslaap wordt ik soms wakker van het getrippel. En toen ik laatst mijn kast op ging ruimen zag ik overal stukjes plastic liggen: bleek dat ze aan van die plastic waterverfpotjes hadden zitten knabbelen: de waterverf was ook helemaal opgedroogt op al mijn andere zut.
fijn, muizen in huis...
Volgens mij zitten de buren hierachter.

Joanne zei

Jup, aan de assel is ook een muis gesignaleerd..