vrijdag, november 17, 2006

Full House dat niet Full House was

Gister zou ik (inderdaad, zou, al weken gepland, wat zeg ik, maanden) met Theo, hem, hem en hem (en hem vast ook wel, en iedereen die ik er nog meer tegen zou komen :-)) naar het Full House feest in de City Hall gaan. Christie had polsbandjes geregeld, iedereen had zin! Ja, we moesten eerst nog dansen, no problemo, ga je daarna door. Toen we in Utrecht waren met Theo even ingedronken (Dubbel Fris), toastjes gegeten (want: honger) preventief een stinkende spijkerbroek aangetrokken, bed klaargelegd, polsbandje om, klaar!

Wij erheen, via de werf naar binnen, of in ieder geval, dat waren we van plan. Het was er wel érg rustig. Volgens 2 meiden die we tegenkwamen kon je er alleen nog maar boven in. Wij naar boven, in de rij. Al binnen een minuut hadden we door dat het niet écht doorliep. Er waren mensen die al een half uur stonden te wachten en er niet in konden. Al snel hoorden we dat we er alleen in konden, als er eerst minstens 160 mensen naar buiten zouden komen en zelfs dan zou het afwachten zijn. Grrrrrr....! Al in de rij werden er massaal polsbandjes afgerukt en weggegeven. Hier gingen we niet meer naar binnen komen. We deden nog een rondje 'wat is er dan nog wel open en leuk?' door de binnenstad, maar zijn uiteindelijk met toastjes & wijn thuis achter de TV terecht gekomen. Heel gezellig hoor, met een DVD van de Lama's. Maar toch een béééééétje jammer gezien onze eigenlijke plannen van die avond!

En ik heb dus óók nog eens 4 euro voor niks betaald! De reden van dit jammere einde bleek het belachelijke ingangsbeleid van de portiers aldaar, want volgens Christie, die wél binnen was, was het helemaal niet zo heel druk binnen.

2 opmerkingen:

Joanne zei

hehehe, wou er net een stukje over gaan tiepen op mn eigen blog!

Anoniem zei

Het waren nieuwe portiers en ja.. die weten nog niet precies hoe zoiets werkt. Helaas!