woensdag, juni 28, 2006

Stephen Hawking

Maandag hadden we de presentatie van ons afstudeeronderzoek. Ter compensatie van dat alle computers-sticks-powerpoints-printers enzo het allemaal wel deden, reden er gelukkig geen bussen naar de Uithof (handig)! We stonden keurig op tijd op het station, maar toen er rond kwart voor 11 nog geen bus was gekomen (we stonden er al een kwartier, normaal rijden bussen om de 2 minuten naar de Uithof) was dat toch wel een beetje jammer (we moesten er om 11 uur zijn). Gelukkig stond er een meisje achter ons dat óók haar presentatie moest doen, en dus met hetzelfde probleem zat. Samen met dat meisje en nog een vriendin van haar (?) hebben we toen gezellig een taxi genomen, haha! Dat moet je ook eens gedaan hebben in je studietijd :-)!

Slechts 5 minuten te laat kwamen we toen op onze presentatie-werkgroep, viel best mee dus! Ter motivatie had onze afstudeerbegeleidster binnen de werkgroep 2 prijzen uitgeloofd: de Stephen Hawking-prijs voor presentatie met de beste inhoud en de Creabea-prijs voor de presentatie met de leukste/origineelste vorm. Iedereen moest dan op z'n songfestivals stemmen op andere groepjes. Nu had iedereen een beetje z'n best gedaan voor die laatste prijs (wij ook). Bij de Creabea-prijs werden we tweede (met de eerste een flink eind boven ons), maar de Stephen Hawking-prijs wonnen we zomaar! Ha! Dat was leuk! Daar krijgen we volgende week maandag (3 juli) gezellig een boekenbon voor...

... evenals ons cijfer, brrrr! Ik ben héél erg benieuwd!!

Enig Google-werk geeft dat die Hawking wel een raar mannetje is en dat ie er -vanwege z'n ziekte- niet al te florissant meer bijzit. Maar slim istie wel :-).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Die foto lijkt gephotoshopped.. of zijn hoofd zit wel heel raar op z'n ramp :D

Ilse zei

Dat zit z'n hoofd ook :-)

Anoniem zei

Ik vind het dapper van hem dat hij op de foto durft. ;)

Grita zei

WOW!!! Wat goed van jullie! Ondanks de vervoersstress. Superdepuper! Cijfer zal vast wel goed zijn. Doe maar even trakteren dan ;-)