donderdag, augustus 31, 2006

Om het af te leren

Omdat het nooit te laat is om het begin van je studententijd te vieren, ben ik gisteren met hem naar de Intreeweek in Emsterdem geweest. In het Westerpark was een soort 'Uitmarkt the sequel', georganiseerd door het zusje van hem. Tja, dan moet je daar wel even heen natuurlijk! En het was een goed geslaagd festivalletje! Met leuke band: 'Wat is dat voor 'n derderangs B-zangeres die zichzelf geweldig vindt', aldus de mensen achter ons. En poffertjes!

Irene: goed bezig, zag er echt rete-goed uit!!

zaterdag, augustus 19, 2006

Afgestudeerd (en dan echt)


Gister ontving ik van de Universiteit mijn afstudeerverklaring. Dat betekent dus dat ik op 31 juli 2006 officieel heb voldaan aan alle eisen die de opleiding (blabla) Pedagogische Wetenschappen stelde aan het doctoraalexamen. Dus.

En aangezien ik 31 juli lekker met mijn luie reet ergens op één of ander strand lag, heb ik het niet eens gevierd. We dronken namelijk elke avond goedkope rosé, waar de kruk (lees: het stuk plastic) soms niet eens vanaf ging... Heb niet eens dure champagne gehad om het te vieren!

Dus: dat ga ik binnenkort nog even doen! :-)

(overigens is de buluitreiking om één of andere fucking administratieve reden gewoon in oktober, maar wel met toespraak van hem!)

vrijdag, augustus 11, 2006

Verkansie 1

Bzzzzzz... x 3!
Mooi hè? Ons uitzicht als we met ons ochtendhumeur de tent uitkropen (zou je toch spontaan nog steeds een ochtendhumeur van hebben).

Toulon avec le palmboom.

Het grote verschil tussen Ilse-Joanne en Marnel: 1 foto zegt meer dan 1000 woorden :-)


Maar soms kunnen we best netjes zijn... als het bijvoorbeeld totaal niet relevant is! (let even op de slippers model Zuilen-Overvecht geheel links, briljant, niet waar?)

Verkansie 2

Mooie huisjes in Cassis, gaan we wonen!
:-O
Moooie palmen (Sanary-sur-Mer)
Oma duikt van de rotsen...
Lekker zwemmen in de blauw blauw blauwe zee!

Verkansie 3

Aahhhh... diepzinnig hè ;-)
Mooie rotsen op kouwe kak eiland.


Marnel zoals ze meestal appels eet :-)

Agressie in het verkeer.
Geil sturen.

donderdag, augustus 10, 2006

Uitverkocht

















En wie gaat er lekker wél heen? (gnagna ;-))

Vakantie (avec Mistral)

Korte samenvatting van de vakantie: zie onder! Joanne en Marnel deden heel mooie gestyleerde foto's maken, maar daar ben ik éven tegenin gegaan! Met kale plek, maar dat was vanwege de wind, anders zit ie braaf onder mijn haar :-)