zaterdag, augustus 20, 2005

Sleutels

Sleutels moet je niet laten liggen in de bureaula op je werk (tenminste, ik hoop dat ze daar liggen anders zijn ze echt kwijt :)). En al helemaal niet als al je huisgenoten en andere mensen met eventuele reservesleutels op vakantie zijn. Dat is best wel stom, want dan kun je je huis het hele weekend niet meer in :) Want je werk is natuurlijk ook het hele weekend dicht en natuurlijk mis je sleutels altijd pas vrijdagmiddag na vijven.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

ik snap dat niet, mensen die hun sleutels kwijtraken. mij zou dat dus echt nooooit overkomen, ik ben altijd vreselijk ordelijk en weet altijd presies wat ik waar heb gelaten. ik heb ook nooit andere mensen nodig die dat voor mij weten.

Ilse zei

Ik helemaal een stuk typen, gaat ie een beetje de server niet lopen vinden, de lul! Maar dat ik een fluit-sleutelhanger wil! Al jaren! Die gaat piepen als je gaat fluiten, zeeeeer handig :)

Anoniem zei

die heb ik! serieus! erg handig!behalve dan dattik m kwijt ben en niet hard genoeg kan fluiten. maar toch handig daddik m heb;)

Ilse zei

MAG IK DIE HEBBEN?? En WAAR heb je die vandaan?? Ik wil die echt! :)

Anoniem zei

haha als ik m kan vinden ergens mag je m best hebben;)kweenie waar die vandaan komt, heb m gekregen.ik zal wel ns zoeken;)

Ilse zei

Gelukkig lagen de sleutels idd in de la, dus ik kan EINDELIJK mijn huis weer in :)

Anoniem zei

bloggen kan je idd altijd het beste op je werk!
xx

Ilse zei

Ja, dat moest even echt, maar verder lees ik niet iedereen-ze blog hoor! Alleen mar vorig jaar nog, toen ik stage had :) (toen had ik het nog niet echt druk)

Wiets zei

Dahhhaaat er nog meer mensen zijn die blogs lezen op hun werk... (Maar alleen als ze toch op de computer zitten en net dat ene werkgebonden artikel niet kunnen vinden.)

Anoniem zei

SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!