dinsdag, maart 22, 2005

Lente


Jaaaaaa... fijn het is lente! En je wordt pas echt blij als je 's nachts ineens ontdekt dat het toch wel warm is onder een winterdekbed en 'm lekker van je bed kan gooien! Of zomaar er achter komen dat je al twee dagen de kachel niet aan hebt gehad. Dat maakt een mens gelukkig :).

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En dat je gewoon ineens zin krijg in schoonmaken (na 3 maanden;)) En dat je de deur gewoon open kan laten zodat de katten in en uit kunnen lopen. En dat de katten de winterjas uitdoen. En dat het gewoon warm is. En je zelfs buiten kan zitten (in de zon en de wind negeren) En dat je weer fijn kan gaan hardlopen/skaten zonder uit te glijden over stomme blaadjes. Ja fijn:)
xx janne

Ilse zei

Dat gaan we dit weekend, lekker na alle 92376 eieren dan ook FIJN doen! (dat hardlopen en skeeleren) Dat wil ik even echt! Iedereen die meewil kan zich inschrijven bij ondergetekende!

Anoniem zei

Ja maar dan doen we skeeleren, want dat wil ik even echt. (ik hèb wel eigen mening;)) Zullen we route doen ergens misschien? Wie gaat er mee want dat is leuk!
xx

Anoniem zei

Jaaaaaaaa dat de lente fijn is! Vooral als je de tuinstoel eerst even op laat warmen in de zon en er daarna in gaat zitten. Wahant dat je ongetselde rug dat lekker vindt en dat je ongestelde buik dan ook frontaal verwarmd wordt! Oftewel: de lentekruik is uitgevonden! xx LeeLee

Anoniem zei

En ga je zondag mee? Leuk ergens skaten? Ik ga weer verder in de zon leren. Zelf leren wordt leuk in de lente. Ik vind dat het broeikasteffect maar even moet doorzetten, zodat het altijd gewoon fijn lente/zomer is..
xx